رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا
رژیم غذایی در آنفلوآنزا
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
رژیم غذایی در آنفلوآنزا

رژیم غذایی در آنفلوآنزا

آنفلوآنزا یک بیماری حاد عفونی با منشأ میکروبی است که با التهاب غشاهای مخاطی و راه‌های هوایی فوقانی شناخته می‌شود. اگرچه در بیشتر مواقع علائم بیماری خفیف و کوتاه‌مدت است، اما برخی از افراد دچار بیماری شدید و عوارض مختلفی می‌شوند. رژیم غذایی در آنفلوآنزا

در مرحله حاد آنفلوآنزا، باید غذاهای جامد را کم مصرف کنید و آب میوه و سبزیجات بیشتری بخورید. بنابراین برای 3 تا 5 روز اول بیماری، آب میوه را به نسبت یک‌دوم با آب رقیق کرده و مصرف کنید. رژیم آب میوه باید تا وقتی که تب برطرف شود و دمای بدن به حالت طبیعی برگردد، ادامه یابد.

پس از برطرف ‌شدن تب باید از رژیم میوه‌جات برای مدت 3 روز استفاده کنید. در این رژیم باید 3 وعده در روز از میوه‌های آبدار استفاده کنید؛ میوه‌هایی مانند گلابی، سیب، پرتقال، آناناس، لیمو و هلو. فاصله هر وعده تا وعده بعدی حدود 5 ساعت است. موز یا برگه و کمپوت میوه‌ها نباید مصرف شوند. از شیر نیز می‌‌توانید به عنوان مایعات استفاده کنید.

فلفل، ادویه، ترشیجات، چای پررنگ، قهوه و غذاهای کنسرو شده را در طول مدت بیماری نباید بخورید. همچنین سیگار نکشید.

مصرف جوشانده ریحان و زنجبیل به کاهش علائم بیماری کمک می‌کند. برای تهیه آن یک گرم برگ ریحان و زنجبیل را در نیم لیتر آب تا زمانی بجوشانید که فقط نیمی از آب بماند. رژیم غذایی در آنفلوآنزا

از دیگر مواردی که مصرف آن در مبتلایان به آنفلوآنزا توصیه می‌شود، سیر است که می‌توانید آن را در کنار وعده‌های اصلی غذا مصرف کنید یا آن که در پخت غذا به کار برید. مصرف پیاز هم مانند سیر در مبتلایان به این بیماری توصیه شده است.

بهترین راه برای پیشگیری از آنفلوآنزا تزریق واکسن آن است. از آنجا که این ویروس هر ساله تغییر می‌کند، لازم است که هر سال قبل از شروع فصل سرما خود را واکسینه کنید. کودکان 6 ماهه تا 2 ساله و افراد بالاتر از 60 سال در اولویت تزریق واکسن قرار دارند.

راه‌های دیگر پیشگیری از آنفلوآنزا عبارتند از: دوری از اماکن پرجمعیت و شلوغ، پرهیز از پوشیدن یک لباس برای چند بار پیاپی، شستن مرتب دست‌ها با صابون، پوشاندن جلوی دهان هنگام سرفه یا عطسه، و مصرف میوه و سبزیجات کافی.

رژیم غذایی زیر نمونه‌ای از یک رژیم غذایی روزانه برای  بیماران مبتلا به آنفلوآنزا است:

پس از بیدار شدن از خواب : یک لیوان آب ولرم مخلوط شده با 2 قاشق غذاخوری آب لیمو.
صبحانه : یک لیوان شیر و عسل، میوه و آجیل
ناهار : سوپ جوجه همراه با سبزیجات و نان سبوس دار
عصرانه : یک لیوان آب میوه
شام : سالاد سبزیجات همراه با آب لیمو
دکتر آزاده شیروانی – جام جم

 

گردآورنده : مجله پزشکی.::.ژورنال

 

 



تعداد بازديد : 337
شنبه 2 مهر 1390 ساعت: 9:30
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران